Cauti echipamente LoRaWAN?
Techwise Electronics este “RAK Gold VAR Partner

01. Furnizor servicii și echipamente LoRaWAN
Căutați cel mai bun furnizor echipamente LoRaWAN si servicii pentru rețele?
La TechWise Electronics vă furnizăm echipamente LoRaWAN și vă oferim cele mai bune servicii pentru rețelele LoRaWAN.

Miliardele de dispozitive conectate trebuie să transmită miliarde de pachete de date 24/7/365. Prin urmare, protocolul de comunicare este o alegere critică într-o implementare reușită. Există mai multe tehnologii de comunicații fără fir utilizate de IoT. Ne vom concentra pe o tehnologie emergentă numită LoRaWAN®.

LoRaWAN® este un protocol de rețea Wide Area cu consum redus (LPWA), conceput pentru a conecta wireless la internet în rețele regionale, naționale sau globale, dispozitive ce funcționează cu baterie și vizează cerințele cheie privind Internet of Things (IoT), cum ar fi comunicare bi-direcțională, securitate end-to-end, servicii de mobilitate și localizare.

Specificația definește parametrii dispozitivului fizic (LoRa®) și protocolul (LoRaWAN®) și astfel oferă o interoperabilitate perfectă între producători, așa cum este demonstrat prin programul de certificare a dispozitivului.

În timp ce specificația definește implementarea tehnică, aceasta nu definește niciun model comercial sau tip de implementare (public, partajat, privat, întreprindere) și oferă astfel industriei libertatea de a inova și de a diferenția modul în care este utilizată. Descrierea detaliată LoRaWAN® este dezvoltată și întreținută de LoRa Alliance®: o comunitate deschisă de colaboratori.

Afișez 1 - 24 din 98 de rezultate